Sigilare zip

live_help Pungile cu zip pot fi sigilate?

question_answer Da, chiar este recomandat pentru siguranța alimentară, sau a produselor ca ambalajele să fie sigilate suplimentar. Modelul pungilor permite sigilarea cu ușurință pentru a fi evitate astfel posibile surprize neplăcute. În plus, consumatorii finali vor aprecia rezistența materialelor din care sunt realizate ambalajele multistrat și ușurința în resigilare cu ajutorul zip-ului.


Siguranță alimentară

live_help Ambalajele multistrat Antigua sunt sigure pentru a fi utilizate la comercializarea de alimente? Cum sunt asigurate standardele de calitate?

question_answer Desigur. Punem la dispoziție, la cerere, toate documentele de calitate food contact, declarații de conformitate și avizele necesare în cazul unui control DSP. De asemenea, efectuăm periodic teste de migrație – cerneala folosită pentru imprimarea ambalajelor nu migrează către produs și nu conține substanțe chimice interzise. Toate ambalajele flexibile Antigua sunt produse și comercializate în conformitate cu standardele de mediu ISO 14001 și standardele de calitate ISO 9001.


Personalizare

live_help Ambalajele multistrat pot fi tipărite, personalizate?

question_answer Da, punem la dispoziție două modalități de tipărire – tipărirea digitală și tipărirea industrială. Tipărirea digitală a ambalajelor multistrat permite personalizarea pungilor, indiferent de numărul de bucăți. Este o tipărire sustenabilă, tip print on screen - puteți personaliza exact atâtea ambalaje cât aveți nevoie și nu riscați astfel să rămâneți cu acestea pe stoc. Tipărirea industrială se referă la tiraje mari – 20-30.000 de pungi, în funcție de dimensiunile acestora.


Livrare

live_help Care este timpul de livrare?

question_answer Comenzile pentru ambalajele și produsele aflate pe stoc sunt procesate în cel mult 24 de ore. Comenzile pentru produsele indisponibile pe moment, sunt trimise în maxim 7 zile, în timp ce produsele care pot fi achiziționate pe comandă, în cel mult 2 săptămâni.


Service

live_help Asigurați și service pentru utilaje?

question_answer În funcție de utilaj, unele pot fi înlocuite.