Termeni și condiții

Site-ul www.Ambalaje-multistrat.ro este proprietatea Antigua Star SRL, organizata conform legilor din Romania, cu sediul social in Bucuresti, Sector 6, Sos.Virtutii, nr.19D, parter, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu nr. J40/1331/2023, CUI RO26709155, adresa email: contact@ambalaje-multistrat.ro, RO72 INGB 0000 9999 0883 1853, deschis la ING Bank suc Tricodava (denumita in continuare Ambalaje-multistrat.ro).
Prezentul document impreuna cu Politica de Confidentialitate si Politica de cookie-uri pun la dispozitia tertilor regulamentul privind termenii si conditiile care guverneaza utilizarea site-ului www.Ambalaje-multistrat.ro. Utilizarea SITE-ului asa cum este definit mai jos (incluzand accesul, navigarea, achizitionarea produselor si serviciilor disponibile) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, precum si a politicilor si informatiilor afisate pe SITE, inclusiv termeni si conditii speciale, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.
Site-ul www.Ambalaje-multistrat.ro este un site de comert electronic care ofera spre vanzare prin intermediul Internetului ambalaje si accesorii personalizate si nepersonalizate.
Ambalaje-multistrat.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica periodic acesti Termeni si Conditii, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care puteti utiliza SITe-ul. În cazul oricarei astfel de modificari, Ambalaje-multistrat.ro va afisa versiunea modificată a Termenilor si Conditiilor, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei document.

Definitii
 
SITE: Domeniul: www.Ambalaje-multistrat.ro si subdomeniile acestuia.

CONTINUT are urmatoarea definitie:
toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR, MEMBRILOR sau CLIENTILOR sai de catre Ambalaje-multistrat.ro prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al Ambalaje-multistrat.ro UTILIZATORULUI, MEMBRILOR sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate de catre acesta;
informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de Ambalaje-multistrat.ro intr-o anumita perioada;
informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Ambalaje-multistrat.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si care apar pe SITE;
date referitoare la Ambalaje-multistrat.ro sau alte date privilegiate ale acesteia.

SERVICIU - serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITE-ului, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand totodata si alte mijloace de comunicare la distanta (de ex. telefonic).

UTILIZATOR - Persoana fizica sau juridica (de drept public sau privat) care are sau obtine acces la CONTINUT ca vizitator al site-ului pentru vizualizarea acestuia, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) fara sa implice existenta unui acord scris de utilizare intre Ambalaje-multistrat.ro si fara sa necesite neaparat crearea si utilizarea unui CONT. Utilizand website-ul www.Ambalaje-multistrat.ro, UTILIZATORUL este implicit de acord cu prezentele “Termeni si Conditii”. In caz contrar acesta are dreptul de a renunta oricand la utilizarea acestui SITE.

MEMBRU - Persoana fizica sau juridica (de drept public sau privat) care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre Ambalaje-multistrat.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CLIENT - Persoana fizica sau juridica (de drept public sau privat) care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, ulterior crearii CONTULUI de MEMBRU si lansarii si primirii unei comenzi.

CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul catre zone restrictionate ale SITE-ULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

DOCUMENT – prezentul fisier “Termeni si Conditii”

COMANDA - exprimarea dorintei de achizitionare a unuia sau mai multor produse si/sau servicii prin intermediul site-ului www.Ambalaje-multistrat.ro, realizata de un CLIENT care isi doreste ca produsul(ele) respective sa fie livrate la adresa mentionata in formularul de contact.
COMANDA SPECIALA – este o COMANDA de produse personalizate sau confectionate la cerere, in cantitati sau dimensiuni diferite fata de cele aflate in stoc, care pot fi realizate cu elemente din design-ul produselor prezentate pe SITE sau care incorporeaza anumite imagini trimise de catre CLIENT.

CONTRACT LA DISTANTA - conform definitiei cuprinse in O.G.34/2014, art. 2 pct. 7, contractul la distanta este încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul; este COMANDA realizata pe site-ul www.Ambalaje-multistrat.ro si confirmata de catre Antigua Star SRL verbal (telefonic) sau electronic (email), fara a necesita o confirmare de primire din partea cumparatorului. Comanda neconfirmata de catre Antigua star SRL nu are valoarea unui Contract.


NEWSLETTER /ALERTA - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Ambalaje-multistrat.ro intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Ambalaje-multistrat.ro cu referire la informatiile continute de acesta (mentinere preturi, promotii, lichidare stocuri, etc.) daca anumite situatii aparute necesita schimbari inopinate.

TRANZACTIE - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre Ambalaje-multistrat.ro de la/catre CLIENT, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Ambalaje-multistrat.ro sau prin sistemele ramburs ale firmelor de curierat, indiferent de modalitatea de livrare.
Comandarea oricarui produs si/sau serviciu de pe SITE implica acceptarea prezentului DOCUMENT. Fiecare CLIENT isi da acordul prin bifarea casutei "Sunt de acord cu ‘Termenii si Conditiile" inainte de confirmarea efectiva a comenzii. Tranzactiile sunt conforme cu conditiile stipulate de art 9 din Legea comertului electronic 365/2002. Confirmarea unei comenzi (prin click pe butonul „Plaseaza comanda”), are statut de semnatura electronica, in sensul art.4 pct.3 din Legea semnaturii electronice nr. 455/2001, avind aceeasi valoare cu o semnatura olografa.
Prezentul DOCUMENT are rol de contract intre Ambalaje-multistrat.ro si CLIENT si se aplica tuturor comenzilor realizate prin intermediul SITE-ului. Clientul se obliga sa ia la cunostinta prezentele “Termeni si conditii” inainte de a realiza o COMANDA.


General


2.1. DOCUMENTUL stabileste termenii si conditiile de utilizare ai SITE-ULUI/ CONTINUTULUI/ SERVICIULUI de catre UTILIZATOR, MEMBRU sau CLIENT, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre Ambalaje-multistrat.ro si acesta. Prezentele termeni si conditii contin dispozitii obligatorii pentru orice UTILIZATOR inregistrat sau neinregistrat pe SITE.
2.2. Accesarea, vizitarea si vizualizarea CONTINUTULUI acestui SITE este permisa tuturor UTILIZATORILOR, statutul de MEMBRU al acestui site este la libera alegere. Folosirea, inclusiv, dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea continutului si a SERVICIULUI, implica aderarea MEMBRULUI sau CLIENTULUI la prezentele “TERMENI SI CONDITII” in afara de cazul in care continutul respectiv nu are alte conditii de folosire distinct si separat formulate. CLIENTUL se obliga sa urmareasca permanent actualizarile si completarile capitolului “TERMENI SI CONDITII”. In cazul aparitiei unor neintelegeri se aplica capitolul “TERMENI SI CONDITII” valabil in momentul aparitiei neintelegerii intre parti si a notificarii acesteia in scris catre Ambalaje-multistrat.ro, cu confirmare de primire.   
2.3.  Accesul la SERVICIU se face exclusiv prin accesarea site-ului public disponibil www.Ambalaje-multistrat.ro.
2.4. Prin folosirea SITE-ULUI/ CONTINUTULUI sau SERVICIULUI, UTILIZATORUL/ MEMBRUL sau CLIENTUL este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse de catre acesta SITE-ULUI/ CONTINUTULUI/ SERVICIULUI, Ambalaje-multistrat.ro sau oricarui alt tert cu care Ambalaje-multistrat.ro are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
2.5. In cazul in care UTILIZATORUL/ MEMBRUL/ CLIENTUL nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru DOCUMENT, atunci:
2.5.1. Acesta renunta la accesul la SERVICIU si la alte servicii oferite de Ambalaje-multistrat.ro prin intermediul site-ului, la primirea de newslettere/ alerte si/sau comunicari din partea Ambalaje-multistrat.ro de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara sa implice nici o garantie ulterioara din partea Ambalaje-multistrat.ro.
2.5.2. Ambalaje-multistrat.ro va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
2.5.3. CLIENTUL/ MEMBRUL poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta DOCUMENTUL, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
2.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze Ambalaje-multistrat.ro sau sa foloseasca legaturile (link-urile) din continutul primit de la Ambalaje-multistrat.ro destinate acestui scop.
2.7. CLIENTUL nu poate sa revoce unilateral acordul exprimat in favoarea DOCUMENTULUI pe perioada derularii unui CONTRACT sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor CONTRACTELOR neonorate fata de Ambalaje-multistrat.ro.
2.8. In cazul in care CLIENTUL a achitat contravaloarea tuturor CONTRACTELOR neonorate fata de Ambalaje-multistrat.ro si isi revoca acordul exprimat in favoarea DOCUMENTULUI pe perioada derularii unei COMENZI, Ambalaje-multistrat.ro va anula COMANDA acestuia fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
2.9. Statutul de MEMBRU/ CLIENT este adresat doar persoanelor fizice care au cel putin 18 ani, care s-au inregistrat corespunzator si care nu au fost suspendate sau inlaturate de catre Ambalaje-multistrat.ro din baza de date, indiferent de motiv. Posibilitatea de a comanda online pe acest SITE este disponibila doar persoanelor cu domiciliul in Romania. Devenind MEMBRU, acestia confirma ca indeplinesc toate conditiile mentionate, inclusiv pentru livrarea pe orice teritoriu din afara Romaniei pentru optiunea de livrare internationala.
 
Newslettere si alerte


3.1. In momentul care MEMBRUL sau CLIENTUL isi creaza un cont pe site, prin acceptarea DOCUMENTULUI “TERMENI SI CONDITII”, poate opta si pentru primirea de NEWSLETTERE si/sau ALERTE din partea Ambalaje-multistrat.ro, daca acest lucru este disponibil.
3.2. Datele preluate de la MEMBRU in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor pot si vor fi folosite de catre Ambalaje-multistrat.ro in limitele “Politicii de confidentialitate”.
3.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre MEMBRU sau CLIENT se poate face in orice moment astfel:
3.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite.
3.3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea CONTULUI.
3.3.3. Prin contactarea Ambalaje-multistrat.ro, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
3.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru DOCUMENT.
3.5. Ambalaje-multistrat.ro isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date a oricarui MEMBRU sau CLIENT care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara niciun angajament ulterior din partea Ambalaje-multistrat.ro, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.


Politica de confidentialitate si de securitate a datelor cu caracter personal
 
4.1.Te rog sa parcurgi Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul DOCUMENT.
Vezi Politica de Cookie-uri, care face parte din prezentul DOCUMENT.


Politica de vanzare online

5.1. Accesul la serviciu
5.1.1. Accesul la SERVICIU este permis oricarui UTILIZATOR sau MEMBRU care poseda sau isi creeaza un CONT.
5.1.2. Pentru a i se permite accesul la SERVICIU, MEMBRUL va trebui sa accepte prevederile prezentului DOCUMENT.
5.1.3. Ambalaje-multistrat.ro isi rezerva dreptul de a limita accesul CLIENTULUI la SERVICIU si chiar de a sterge CONTUL acestuia in cazul in care considera ca in baza comportmentului avut de catre CLIENT, accesul si existenta CONTULUI CLIENTULUI ar putea prejudicia in vreun fel Ambalaje-multistrat.ro. Acest drept poate fi exercitat in orice moment si nu este necesara notificarea CLIENTULUI in acest sens.
5.1.4. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi CLIENTI/ MEMBRI. Fiecare MEMBRU/CLIENT poate avea un singur CONT.
5.1.5. In cazul in care se descopera accese partajate de acest gen, Ambalaje-multistrat.ro isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul CLIENTULUI la CONTINUT sau SERVICIU.
 
5.2. Produse si servicii
5.2.1. Ambalaje-multistrat.ro poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Ambalaje-multistrat.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
5.2.5. Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare, valabila in momentul emiterii comenzii.
Tariful unui produs afisat pe site taiat cu o linie si urmat de un pret mai mic semnifica pretul de vanzare initial si cel cu discount in cadrul unei promotii, la un moment dat. Aceste tarife au caracter pur informativ si pot suferi modificari in orice moment.
5.2.7. Plata prin transfer bancar (ordin de plata), se face numai pe baza emiterii unei facturi proforme care va fi primita prin email. In acest caz, produsele vor fi rezervate in stoc timp de trei zile lucratoare pana la confirmarea platii de catre banca. Daca plata nu este confirmata, rezervarea comenzii se va sterge din sistem.
In cazul platilor online sau in cont bancar, Ambalaje-multistrat.ro nu este/nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre CLIENT, incluzand, dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai CLIENTUL.
5.2.8. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site si vanzarea lor (texte /imagini statice / dinamice, greutate produse, caracteristici, stocuri, /prezentari multimedia/ link-uri catre alte site-uri partenere, etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Ambalaje-multistrat.ro, acestea fiind cu titlu de prezentare. Ambalaje-multistrat.ro poate retrage o oferta de produse sau o poate modifica in orice moment, poate intrerupe vanzarea unor produse sau extinde/ restrange numarul lor (serii limitate), fara a datora daune sau alte penalitati catre nici un actual sau potential CLIENT.
5.3.2. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul in care se face COMANDA, in limita stocului disponibil.
Produsele pot aparea pe SITE cu urmatoarele specificatii:
In stoc - produsul este disponibil in stoc si se poate livra in urma trimiterii COMENZII si confirmarii de catre Ambalaje-multistrat.ro conform termenelor specificate la momentul plasarii comenzii sau comunicate ulterior de catre Ambalaje-multistrat.ro si in limita stocului fizic existent. Stocul este actualizat cel putin o data pe saptamana. Daca printr-o eroare unul dintre produsele comandate nu mai poate fi livrat (eroare de stoc, eroare umana, etc) si plata s-a efectuat, Ambalaje-multistrat.ro va returna banii CLIENTULUI.  
Stoc epuizat - produsul nu este disponibil si nici nu sunt informatii precise privind revenirea in stoc
Disponibil / Livrare in 1-2 saptamani/ Disponibil la Comanda pentru Comenzi speciale - produsul poate fi livrat in baza unei comenzi ferme, in termenul si conditiile agreate in momentul confirmarii comenzii. Pentru achizitionarea produselor pe baza de comanda, in functie de valoarea acesteia, se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 50% din valoarea produselor. Daca printr-o eroare unul dintre produsele comandate nu mai poate fi livrat (eroare de stoc, eroare tehnica, umana, etc.) si plata s-a efectuat online sau in contul bancar, Ambalaje-multistrat.ro va returna banii CLIENTULUI pentru produsul in cauza.
In cazul produselor personalizate nu se poate realiza returul acestora tinand cont de caracterul lor unic care face imposibila vandabilitatea catre alti clienti. In acest caz returul se poate realiza doar ca urmare a constatarii unor vicii de fabricatie, conform art 7.9.1.
5.3.3. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul in care se face COMANDA, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.
5.4. Comanda online
5.4.3. Prin lansarea comenzii, CLIENTUL consimte ca Ambalaje-multistrat.ro poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de Ambalaje-multistrat.ro (telefonic sau email) pentru confirmarea personala a comenzii in urmatoarele scopuri:
5.4.3.1. Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de catre CLIENT.
5.4.3.2. Validarea de catre CLIENT a contravalorii comenzii efectuate, incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (accesorii,transport, etc)
5.4.3.3. Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.
In cazul in care COMANDA nu poate fi confirmata din diverse motive (tehnice, umane, forta majora, etc.) in cel mult 3 (trei) zile lucratoare, aceasta este anulata automat de sistem. Clientii accepta ca Ambalaje-multistrat.ro nu poate fi fortat sa livreze o comanda care nu a fost confirmata in conditiile de mai sus.
5.4.4. Ambalaje-multistrat.ro va denunta unilateral si va anula automat o comanda efectuata de catre CLIENT, chiar si fara o notificare prealabila adresata CLIENTULUI, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii:
5.7. Transport/Livrare
5.7.1. CLIENTUL are la dispozitie ca modalitate de transport a produselor/serviciilor achizitionate livrarea prin intermediul unei firme de curierat rapid.

Costul livrarii este fix in valoare de 23 lei +TVA, indifferent de volumul COMENZII.

Comenzile cu o valoare a produselor comandate mai mare de 1000 lei, beneficiaza de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid in localitatile principale din lista de locatii a curierului sau conform specificatiilor firmei de curierat la momentul relevant.
Comenzile sosite incepand cu vineri dupa ora 14:00 si pana luni dimineata ora 10:00 vor fi procesate luni, in ordinea sosirii. In cazul in care volumul comenzilor depaseste capacitatea noastra de procesare, acestea vor fi procesate in urmatoarea zi. Comenzile speciale vor avea conditii separat stabilite pentru plata si livrare, in functie de specificul acestora.
Ambalaje-multistrat.ro va depune toate eforturile pentru respectarea termenelor de livrare estimate mentionate pe site. Totusi, Ambalaje-multistrat.ro nu poate fi responsabila pentru eventualele intarzieri de livrare sau pierderi de colete provocate de catre un tert sau de catre consumator sau de o cauza care nu este in controlul direct al Ambalaje-multistrat.ro, inclusiv cauze imprevizibile, cauze insurmontabila precum cazul fortuit sau cazuri de forta majora.  
In cazul nereceptionarii coletului in cadrul termenelor indicate, vom investiga impreuna cu societatea de curierat motivele care au determinat acest lucru. Pe parcursul acestei perioade, nici o returnare a costurilor nu va putea fi efectuata.


Te rog sa parcurgi Modalitati de plata care face parte din prezentul DOCUMENT.
Te rog sa parcurgi Garantii / reclamatii care face parte din prezentul DOCUMENT.
Te rog sa parcurgi Politica de retur care face parte din prezentul DOCUMENT.