Producem ambalaje inovative. Însă povestea Antigua Star este mult mai mult decât atât și ești pe punctul să o descoperi. Dacă te afli aici, îți mulțumim!

VIZIUNE

Antigua Star reprezintă brandul la care se gândesc de fiecare dată proprietarii de afaceri care au nevoie de ambalaje stand-up, multistrat.

Antigua Star este furnizorul preferat al companiilor românești, dedicat inovației, sustenabilității și ancorat trendurilor internaționale pentru a oferi produse și servicii inovatoare.

MISIUNE

Bazându-ne pe cei mai talentați profesioniști din industrie, îi ajutăm pe clienții noștri să aleagă ambalajele potrivite pentru produsele lor.

Ambalajele sunt fabricate de noi, în România și pun în valoare produsele într-un mod atrăgător, durabil și rentabil.

Produse și servicii certificate

Punem la dispoziție, la cerere, toate documentele de calitate food contact, declarații de conformitate și avizele necesare în cazul unui control DSP.

De asemenea, efectuăm periodic teste de migrație – cerneala folosită pentru imprimarea ambalajelor nu migrează către produs și nu conține substanțe chimice interzise. Toate ambalajele flexibile Antigua sunt produse și comercializate în conformitate cu standardele de mediu ISO 14001 și standardele de calitate ISO 9001.

Cauți ambalajele ideale pentru produsele tale? Antigua Star are exact soluția de care ai nevoie!

Intra in shop!

Suntem alaturi de dvs din 2010!

  • 2010 Experiența în domeniu ne-a determinat să începem comerțul cu ambalaje flexibile multistrat
  • 2012 Modernizarea a fost firească – am achiziționat prima linie, laminator masina de preformat pungi stand up cu zipper
  • 2013 Pentru noi e eimportat ca produsele ambalate să își păstreze cât mai bine proprietățile - Am început aplicarea valvelor de degazare pentru pungile de cafea proaspăt prăjită
  • 2014 Standardele de calitate reprezintă un semn de respect pentru clienții noștri – am implementat ISO 9001 și ISO 14001
  • 2017 suntem online și puteți achiziționa cu ușurință ambalaje și din magazinul nostru dedicat
  • 2020 Extindem spațiul cu încă 420 mp – ceea ce înseamnă că de la comandă, până la dvs. ambalajele ajung într-un timp cât mai scurt cu putință.
  • 2021 Începem să tipărim digital - personalizarea ambalajelor este importantă – de aceea putem personaliza pungi începând cu 100 de bucăți – așa devenim mai sustenabili și facilităm folosirea ambalajelor de calitate a companiilor mici, medii și mari, deopotrivă.
  • 2023 Pentru o experiență îmbunătățită și ușurință în achiziția ambalajelor de calitate multistrat, în 2023 am lansat noua versiune a magazinului online